dilluns, 30 de setembre del 2013

Netvibes i Scoop.it





Scoop.it, és una pàgina web que ens permet buscar informació sobre allò que ens interessa, de tal manera que no sempre hem d'utilitzar el google per cercar informació. Per tal d'accedir a aquesta pàgina web és imprescindible fer-se soci i escollir el tema d'interès per poder buscar informació relaciona amb allò que ens interessa. Tot seguit us deixo el link de scoop. it
https://www.scoop.it/login 


Per finalitzar m'agradaria parlar-vos del  Netvibes et permet accedir amb facilitat a aquelles pàgines webs que visites habitualment. Primer de tot has d'entrar a la pàgina http://www.netvibes.com/privatepage/1#General.

Un cop que entres a la pàgina has de registrar-te per tal de tenir accés a les seves funcions. Una vegada has creat el teu compte,  has de clicar +add per tal d'afegir aquelles pàgines webs que visites més sovint. A l'esquerra hi trobaràs la categoria "essentials", en aquesta hi trobaràs les pàgines més usuals com: facebook, twitter, calculadora i altres. Tot i això si en la categoria "essentials" no hi trobes aquella pàgina web que visites tens una altra categoria anomenada "feeds". Aquesta categoria permet afegir l'RSS de les pàgines que no surten a la categoria "essentials". Per afegir aquella pàgina web has de copiar el seu RSS i enganxar-ho a la pàgina "feeds".



 

Les webquests


 Les WebQuests és un model d'aprenentatge extremament simple i ric per propiciar l'ús educatiu d'Internet, basat en l'aprenentatge cooperatiu i en processos de recerca per aprendre.

Aquesta informació ha estat extreta d'aquesta pàgina web: http://platea.pntic.mec.es/~erodri1/QUE%20ES.htm#DEFINICIÓN



Edu3.cat

dimecres, 25 de setembre del 2013

Els ordinadors portàtils i els llibres digitals

A continuació mostro el meu primer treball realitzat amb  el Google drive. Aquest treball parla dels ordinadors portàtils i els llibres digitals. 
El treball esta format per un document, una presentació i un formulari. Un cop realitzat el formulari els resultats van a parar a un full de càlcul. L'aplicació del Google drive és útil per fer treballs en grup a distància, ens permet fer un treball sense haver de quedar amb els membres del grup. Per poder pujar l'arxiu de drive al bloc he anat a fitxer d'aquest s'obre una pestanya i haurem de prémer a publica al web i finalment haurem de copiar el codi. Una vegada copiat el codi anirem al nostre esborrany del bloc i li donarem a la opció html i l'enganxarem