dimarts, 31 de desembre del 2013

Viquipèdia

L'altra dia a classe de Gtic vam estar parlant sobre la Viquipèdia, una web molt utilitzada alhora de cercar informació.

    Món Virtual

La Viquipèdia és una enciclopèdia lliure que es manté gràcies a una organització sense ànim de lucre, la versió catalana de la Wikipèdia. Els articles són creats col·lectivament, qualsevol persona únicament registrant-se pot fer una aportació en la Viquipèdia. Per aquest motiu l'altra dia classe és va proposar la següent activitat, per grups de dos o tres persones havíem de crear un nou article o bé aportar-hi informació en un article ja creat a la Viquipèdia. 
Les meves companyes i jo vam decidir aportar informació en l'article de la Dent, en aquest vam introduir informació dels tipus d'ortodòncia que hi podem trobar. El nostre grup vam escollir decidir aportar informació a un article, de tal manera que una del membre del grup s'hi va registrar vam anar al article que hi volíem afegir informació i li vam donar a modificar, directament se'ns va establir el tipus de lletra, tot seguit vam escriure la informació i li vam donar a referències per poder afegir un enllaç d'on havia estat extreta la informació.  Finalment us deixo el link per tal de que podeu observar la nostra aportació.  

https://ca.wikipedia.org/wiki/Dent?veaction=edit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada