dimecres, 30 d’octubre del 2013

Power Point

A l'inici de l'assignatura de GTIC hem estat observant una sèrie de power points, cadascun amb unes característiques completament diferents. Un cop que els hem acabat de veure els hem analitzat i a més a més hem après a saber quant un power point es correcte i quan no. 

Per tal que un power point sigui correcte és imprescindible escollir una lletra i color que s'adaptin al tipus d'exposició que farem, és a dir hem de escollir uns colors i lletres formals i que no facin mal a la vista. Per altra banda tampoc podem fer un power point amb molta lletra o amb molts canvis de transicions i sorolls ja que faria que els espectadors desconnectessin completament o en el següent en cas que deixessin d'escoltar i es fixessin únicament en les transicions o sorolls. Per tant a l'hora de fer un power point és important saber a qui va dirigit i quina és la nostra intenció.

 Els power point tenen un ús creatiu i ens serveixen com a suport en una exposició. Podem trobar els power point d'ús educatiu que són aquells que volen transmetre una emoció a més podem afegir un error per tal de què els nostres alumnes busquin l'error en el power point. També podem trobar els de pregunta- resposta en aquest el mestre ha d'afegir una acció que és creen sobre imatges, llavors quan els alumnes responguin movent el ratolí és produirà un soroll. A més també podem trobar una transició entre cada pàgina de power point

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada