dijous, 2 de gener del 2014

Glogster, Padlet i Wordle!

Fa uns quants dies a classe vam parlar de diferents programes per fer presentacions, van sorgir alguns noms coneguts com el Power Point i el Prezi, que els trobareu mencionats en entrades anteriors. Els programes que vam treballar van ser Glogster, Padlet i Wordle, tot seguit trobareu una petita descripció d'aquests programes. 
El Glogster és un programa que ens permet crear pòsters digitals en el qual podem introduir imatges, text, música i vídeos. Aquests pòsters és poden compartir amb diferents usuaris. Per poder utilitzar aquesta aplicació és necessari fer-se soci en aquesta pàgina web: http://edu.glogster.com/
Tot seguit us deixo una mostra d'un Glogster que he cercat per internet. 



Padlet és una eina que  serveix per construir suros, dins d'aquest trobem uns petits blocs de notes en els quals podem introduir text i imatges. A diferència de Glogster no és necessari fer-se soci per poder publicar a més a més podem decidir si ho volem fer públic o no. Tot seguit trobareu la pàgina web per si voleu utilitzar aquesta eina i un exemple de Padlet.
http://padlet.com/ 

 


Wordle és un programa que ens permet crear núvols de paraules. Aquesta eina ens permet que a primer cop d'ull sapiguem quina és la paraula més important del text que hem introduït, com més freqüent és més gran és la paraula. Són idees que van dirigides al hemisferi esquerra, d'una forma artística i vistosa. Per acabar us deixo el link d'aquesta pàgina web i un exemple realitat amb aquest programa el text escollit ha estat el dinar de nadal.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada