dijous, 2 de gener del 2014

Vídeo i educació Joan Ferrés

Fa temps vam treballar uns quants capítols del llibre Vídeo i educació de Joan Ferrés. Avui m'agradaria fer-vos un petit resum del primer capítol. 

Tot i que sembla que la nostra societat ha avançat, sobretot en l'àmbit de la tecnologia, aquesta encara  no s'ha arribat a introduir del tot en les escoles, i això les pot fer limitar. Aquest fet es pot venir esdevingut per la por als canvis que ha tingut sempre l'espècie humana. Vivim en una societat a la que li costa molt adaptar-se als nous canvis. Realment no te molt de sentit que la tecnologia no s'hagi introduït en les aules, quan la majoria dels joves reben informació i passen hores a internet. 

Un dels altres temes que vam tractar també en el llibre van ser els hemisferis, cadascun consta d'una tasca concreta. L'hemisferi dret és l'encarregat de controla la part esquerra del cos i es troben les parts del cervell que s’encarrega de la distinció i reconeixement de rostres, dimensions artístiques i simbòliques. És l'hemisferi emocional, intuïtiu, creatiu i sintètic. I l'hemisferi esquerre és troba situat a la part dreta del cos i s'encarrega del càlcul, escriptura i lectura.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada